Новини от спорт

ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ЗА УЧЕНИЦИ ДО VIII КЛАС

На 09 юни 2017 г. от 10.00 часа във физкултурния салон на ОУ „Христо Ботев” с. Лозарево се проведе турнир по тенис на маса за ученици до VIII клас.
Право на участие в турнира имат само ученици, които учат в училищата на територията на Община Сунгурларе.

Отбори: домакин на състезанието - ОУ с. Лозарево с 11 ученика, ОУ с.Манолич – 4 ученика, ОУ с.Съединение – 7 ученика, ОУ с.Прилеп – 5 ученика и ОУ с.Грозден с 5 ученика - общо 32-ма състезатели.


Събитието уважиха: инж. Васил Панделиев – кмет на Община Сунгурларе,
г-жа Диана Гурева – заместник- кмет на Община Сунгурларе, г-н Благомир Чомаков – кмет на с. Лозарево, директори и учители от училищата.


Г-жа Елена Банчева - директор на училището домакин приветства всички с добре дошли и представи гостите. Инж.Васил Панделиев откри общинския турнир по тенис на маса и пожела на сътезателите да се представят блестящо и за да радват своите треньори и училища.


Преди началото на турнира главния експерт в общината Гроздан Тодоров представи схемата за провеждане на състезанието и участниците изтеглиха жребия.
След много оспорвана и интригуваща игра – първо място за втора поредна година спечели ученикът от ОУ „Св.св. Кирил и Методий” с. Манолич – Халил Ремзи Джелил, който на финала се наложи над Тугай Селями Сюлейман, ученик от училището в с. Прилеп, който зае второто място.


Призовата тройка се допълни от Серген Севим Емин, отново ученик от ОУ „Васил Левски” с. Прилеп.


Община Сунгурларе осигури наградите за турнира /грамоти, статуетки, топки/.


Общинското ръководство благодари на домакина на турнира ОУ„Христо Ботев” с.Лозарево и г-жа Е. Банчева за предоставените отлични условия и съдействие за провеждането на това мероприятие.