ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ       8470 гр. Сунгурларе, обл.Бургас, ул.”Георги Димитров” № 10
       Код: 05571 Кмет:5262, Канцелария на кмета:5063 Факс:5585 е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


ОТ ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ
ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

 

   ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА:

   СУ „Христо Ботев” гр.Сунгурларе
   ОУ „Отец Паисий” с.Съединение
   ОУ „Христо Ботев” с.Лозарево
   ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” с.Манолич
   ОУ „Васил Левски” с.Прилеп
   ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” с. Грозден

   УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

   За мен е изключително удоволствие да Ви поздравя по повод началото на новата учебна 2019-2020 година.
   От училището започва дългият път към израстването и усъвършенстване на всеки човек. Доброто образование е гаранция за едно добро бъдеще.  Образованието е това, което ни прави свободни личности с право на избор в нашата  реализация.

   Уважаеми учители,
   Изразявам нашата признателност и респект към труда Ви, към професионализма с който водите нашите деца за ръка и  формирате интелектуален потенциал, който да приобщи нацията ни към бързо развиващия се свят. Светът се променя и всяка година прибавя нови предизвикателства и ако всички Вие - учители, ученици и родители убедено и заедно следвате този път, колкото и да е стръмен той, успехите ще дойдат.
   На всички Вас от сърце желая преди всичко здраве, сили, търпение и много успехи през новата учебна година. Бъдете удовлетворени и горди  от своя труд и себераздаване! Заслужавате го!

   Вие уважаеми родители,
   Бъдете партньори на училищата ни,  съюзници на българското просветно дело, за да може знанието и светлината, която просвещава всеки човек, трайно да се въплъти в душите на Вашите деца!

   Скъпи ученици,
   Поздравявам Ви най-сърдечно с празника. Бъдете упорити,  с усърдие, желание, воля и дух усвоявайте новостите и вървете напред по пътя на познанието. Бъдете уверени  в собствените сили  и амбицията, доказвайте се в науката, спорта и професионалното обучение. Вярвайте и следвайте съветите на своите учители!
   Пожелавам Ви успешна и ползотворна учебна година, бъдете здрави и следвайте мечтите си!

   Мили първокласници,
   С искрящи от вълнение очи, днес вие пристъпвате в  училище за началото на първата  ви  учебна година! Пожелавам ви весели и интересни учебни часове, попътен вятър, здраве и успехи в света на познанието!

   ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НА ДОБЪР ЧАС!

   С уважение,  /п/
   ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ
   Кмет на Община Сунгурларе