ЦВЕТЕН ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА ОТ ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ ПО СЛУЧАЙ 1-ВИ ЮНИ

   Стотици детски усмивки огряват днес - 30 май местността Ичмята в гр. Сунгурларе, за да напомнят на всички за безгрижното детство, което трябва да живее у всеки от нас. С най-голямо нетърпение малките и пораснали деца очакваха този шарен и щур празник. Най-радостният ден за малчуганите беше отбелязан с прекрасни слънчеви лъчи, много балони, гости и радостен детски смях. Началото на това весело събитие даде г-н Васил Панделиев – кмет на община Сунгурларе, който пожела много здраве и повече време за игри  на всички деца.

   По случай Деня на детето организаторите на събитието - Община Сунгурларе и ЦПЛР - ОДК Сунгурларе предложиха развлекателна програма, за която се погрижиха от Парти агенция „Веселушко“ гр. Бургас. За малчуганите от всички детски градини на Община Сунгурларе беше подготвена детска дискотека. Аниматорите забавляваха децата с много песни, танци, игри и рисунки.

   Специален и незабравим беше този ден за всички деца с много игри, забавления и неподправена детска радост! Децата си тръгнаха развълнувани и доволни с много впечатления, положителни емоции и подаръци.