ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ ДО АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ СУ „ХРИСТО БОТЕВ” ГР. СУНГУРЛАРЕ

Уважаеми зрелостници,

Ето, че дойде един от най-дългоочакваните дни за Вас - денят на Вашия бал! Денят, който съм сигурен, че ще остане в сърцата Ви, като един красив и незабравим спомен. Този ден е Ваш! Съхранете го завинаги в сърцата си, за да Ви напомня за чудния свят на безгрижното детство!

Абитуриентският бал е двоен празник. С него от една страна се отбелязва края на извървяната първа важна пътека от живота, която на практика е базата за по-нататъшното Ви развитие. От друга страна - ставате пълнолетни с възможността да избирате, като зрели хора, своя път на развитие. Живота е пълен с изненади и предизвикателства, в който все по-често ще Ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите учители.

До сега Вашето училище беше мястото, където се учихте на знания, на дисциплина, на отговорност, но също така и мястото, където срещнахте много истински приятели, мястото в което израснахте и имахте възможност да помислите за бъдещето. Затова не забравяйте ученическите си приятелства и своите учители, спомняйте си ги с уважение!

Скъпи момичета и момчета, абитуриенти от Випуск 2019,
Приемете моите пожелания да бъдете здрави, винаги духовно млади, усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сила да ги постигнете. Доверявайте се на вътрешния си глас, вярвайте на родителите си и следвайте своето разбиране за красота и щастие. Нека пътят Ви е озарен с благоденствие и сполука.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС!

С уважение,

ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ
Кмет на Община Сунгурларе