ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ ПО ПОВОД 17 МАЙ - ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ

Уважаеми спортисти, треньори и преподаватели по физическо възпитание,
Уважаеми съграждани, любители на спорта,

Щастлив съм, че имам възможността да отправя, към Вас моите най-искрени поздравления и благопожелания по повод  17 май. Този ден по предложение на Държавната агенция за младежта и спорта през 2006г.  е обявен  от правителството за честване на българския спорт  и професионален празник на работещите в сферата на спорта.

Община Сунгурларе има своята завидна спортна история, своите слава и постижения, своите златни медали и почетни отличия в различни дисциплини, благодарение на нашите спортисти, треньори и деятели на спорта.

Приемете моята и на гражданите на общината ни огромна признателност, за миговете на гордост с които продължава  да ни дарява нашият неуморим състезател - шампион на България по планинско бягане и четвърти от Световното пъренство по планиски маратон в Швейцария - Шабан Мустафа, за успехите на нашите борци, баскетболисти, футболисти и всички състезатели от спортните клубове, регистрирани на територия на общината.

С уважение и благодарност, към всички Вас - треньори, преподаватели по физическо възпитание, за Вашия професионализъм, всеотдайност и любов към спорта,  с които изграждате у децата и младите хора не само физически, но и морални и спортсменски добродетели.

Желая Ви здраве и сили, воля и упоритост, за да постигате мечтите си и ни радвате с нови победи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Суважение,
ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ

Кмет на Община Сунгурларе, 17.05.2019г.