ВЕЛИКДЕНСКО ПРИВЕТСТВИЕ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ - ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ

 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ ХРИСТИЯНИ,

 

В навечерието на Възкресение Христово се обръщам към всички Вас, за да Ви поздравя с настъпващия най-голям и най-светъл празник - Великден!

 

Великденските празници винаги ни вълнуват с посланието за силата и тържеството на живота, духа и вярата. В тези светли дни всички ние отново и отново съпреживяваме великия християнски урок по благородство, достойнство и човеколюбие. Обещаваме си да бъдем по-добри, мъдри, състрадателни и щедри.

 

Пожелаваме си винаги да има утре и то да бъде по-щастливо.

Нека светлината на Христовото Възкресение озарява нашите мисли, дела и надежди и ни води по пътя към един по-хубав и справедлив свят! Нека изпълним сърцата си с мир и любов, с радост и топла човешка взаимност, за да не губим вяра в доброто. Да посрещнем празника с преклонение пред човеколюбието на Спасителя. Духовно пречистени, чрез добри помисли и светли дела да укрепим вярата си, да сме сплотени и единни.

От сърце желая на всички Вас и Вашите семейства живот и здраве, спокойствие и сигурност! Нека са благословени дните Ви, да имате добрина в сърцето, вяра в душата, хармония и разбирателство в семейното  огнище!

СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 

С уважение,


ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ
Кмет на Община Сунгурларе