„КРАСОТА И ВКУС СЕ РАЖДАТ ИЗПОД РЪЦЕТЕ…”

   На празника на град Сунгурларе – Свети Архангел Михаил  в града гостуваха жените – самодейци от НЧ „Светлина 1920” от село Лозарево, представяйки се със занаяти и традиционни ястия, земеделският производител Георги Стойчев Ников от село Есен – производител на продукти от етерично-маслени култури, ЗП Али Хасан Али от село Съединение, който представи биволско кисело мляко и управителят на закусвалня „Шефър” от град Сунгурларе със своите вкусни баници и  тестени изделия. Прекрасни бяха и фигурите от дърво изработени от Христо Маринчев Христов, който за съжаление вече не е между нас.

   Всички те  подкрепиха инициативата на Община Сунгурларе под надслов „Красота и вкус се раждат изпод ръцете…”, като се включиха в базара на занаятчийски произведения, кулинарни изкушения и био продукти. Инициативата, включена в Програмата за празника на града, създаде невероятна атмосфера и се превърна в едно вълнуващо преживяване за сунгурларци и гостите на града.

   Инж. Васил Панделиев – кмет на общината изпрати благодарствени писма до всички участници в базара. „…Благодаря Ви! Това нямаше да се служи без Вашата бърза реакция и оказано съдействие. …Надявам се, че и за Вас изявата е била успешна и е дала позитиви за популяризирането и рекламирането на извършената от Вас дейност. Вярвам, че и в бъдеще ще запазим отличните отношения и ще разчитаме на взаимна помощ в името на гражданите на Община Сунгурларе….”, се казва в благодарственото писмо.

ГАЛЕРИЯ