ТЕХНИЧЕСКА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ

НА БЪЛГАРИЯ ПО КРОСКЪНТРИ – СУНГУРЛАРЕ 2018

 

На 26 октомври от 18.00 часа в заседателната зала на Общински съвет Сунгурларе се проведе техническата конференция за Националния шампионат на България по кроскънтри. На която треньорите на Спортните клубове имаха възможността да направят промени в стартовите списъци и да поставят уточняващи въпроси по провеждането на състезанието.

В залата присъстваха: г-н Диян Драшков – спортен директор на Българската федерация по лека атлетика, г-н Антон Бонов – представител на Българската федерация по лека атлетика и главен редактор на списание Атлетика, проф. Апостол Славчев – технически делегат на шампионата, г-жа Петя Петкова - главен съдия, г-н Румен Рангелов – техническо лице на състезанието. Съдийската колегия се състоеше от 13 съдии, който бяха разпределени на възлови места по трасето, както и на старта и финала. Сред присъстващите бяха и г-н Динко Ганчев и г-н Марин Николов, треньори на Шабан Мустафа, треньори на спортни клубове, г-н Евгени Игнатов – рекордьор на България на 1500,3000,5000 и 10000 м., г-н Илия Илиев – говорител на шампионата, г-н Халил Ахмед – председател на Общински съвет – Сунгурларе, г-жа Диана Гурева – заместник кмет на общината, г-жа Росица Чанева – секретар на Община Сунгурларе.

Г-н Драшков откри техническата конференция, след което думата бе дадена на инж. Васил Панделиев – кмет на Община Сунгурларе, който приветства гостите с добре дошли, пожела успешно провеждане на шампионата и най-добрите да победят.

Г-н Шабан Мустафа разясни най-подробно трасето за провеждането на шампионата.