ДЪРВОТО НА ЖЕЛАНИЯТА СЪБРА МЕЧТИТЕ НА ДЕЦАТА ОТ ГР. СУНГУРЛАРЕ

 

          Дърво на желанията събира мечтите на сунгурларските деца – така Община Сунгурларе и ЦПЛР-ОДК отбеляза поредната инициатива по повод деня на детето -1-ви юни.

 

          Усмихнати и щастливи, децата от начален етап от  СУ „Христо Ботев” гр. Сунгурларе нетърпеливо изричаха своите желания, споделяха очакванията си за това което им предстои и закачаха листчетата си за клонките на дръвчето.

 

          Освен красиво и любопитно, дървото на желанията се превърна  в  информационен показател за  желанията на малчуганите. Може да сме жители на малка община и да живеем в малко населено място, но желанията и мечтите на нашето бъдеще са глобални.

 

          От опит знаем, че ако се съсредоточим върху нещо красиво и позитивно, то ще се умножи. А дървото на желанията стана красиво и  цветно, заредено  с много положителна енергия. Не ни остава и капчица съмнение, че всички листчета-желания, закачени за клонките му ще се осъществят. А желания много……

 

          Дървото на желанията се намира в централната градинка на площада. Всеки, който има желание може да го напише и закачи. Сбъдването е гарантирано!