Уважаеми спортисти, треньори и преподаватели по физическо възпитание,
Уважаеми съграждани, ангажирани със спорта,
Радостен съм, че имам възможността в Деня на българския спорт - 17 май да отправя, към Вас моите най-искрени поздравления и благопожелания.
Общината ни има своята завидна спортна история, своите слава и постижения, своите златни медали и почетни отличия в различни дисциплини, благодарение на нашите спортисти, треньори и деятели на спорта.
Приемете моята и на гражданите на Община Сунгурларе огромна признателност, за миговете на гордост, които ни дарява нашият неуморим състезател по лека атлетика Шабан Мустафа, за успехите на нашите борци, баскетболисти, футболисти и всички състезатели от спортните клубове, регистрирани на територия на общината. За всеотдайният труд на техните треньори, на преподавателите по физическо възпитание, които изграждат у децата и младите хора не само физически, но и морални и спортсменски добродетели.
С уважение и благодарност, към всички Вас, за Вашия професионализъм, всеотдайност и любов към спорта, от сърце Ви желая здраве и сили, воля и упоритост, за да постигате мечтите си и ни радвате с нови победи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение,
ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ
Кмет на Община Сунгурларе