is1

 

Млади, усмихнати и красиви лица озариха площада на Сунгурларе на 24 май около 16 часа.

  Много цветя, балони, усмивки и море от хора преливащи от положителни емоции, дошли за да се порадват на абитурентите, но и  да им кажат, че уроците не свършват с последния звънец! Благопожеланията преливаха: да са здрави, да успяват в живота,  да сбъдват мечтите си…… много прегръдки, много целувки, много сълзи на радост….
Сякаш целия град изведнъж се обедини,сякаш всички бяха роднини, дошли да изпратят своето дете, т.е нашите деца, децата на града.
„Успешен стар в живота!  На добър път деца! Бъдете себе си! Сбъдвайте мечтите си! „ –това бяха пожеланията, които се чуваха най-често. Всички искаха да си направят снимки с красивите момичета и момчета. Щтракаха  апарати, сменяха се пози,подреждаха се усмихнати хора,щастливи от красотата на мига.
   Cкъпи ученици от Випуск 2016, Вие сте в центъра на този ден!
Благодарим Ви за вълнението, че сме с Вас. Вълнуваме се всички………….. ,
а вълнуващите моменти не са безкрайно много в живота. Да запомним емоциите в тази минута, слънцето, небето, светлината на следобеда и тишината между думите.
  Великият Достоевски е казал: „Красотата ще спаси света.“- вашата красота в този специален ден обедини хората в нашия град. Има надежда……….