Обяви

Благотворителна кауза Надежда за малките - Те имат нужда от твоята помощ

Те имат нужда от твоята помощ


Фондация „Надежда за малките” обгръща с любов и грижа децата, лишени от родителска грижа, още от първия ден на изоставянето им и създава по-добри условия за тяхното израстване и формиране като пълноценни личности. Помогни ни, за да могат повече деца да имат добър старт в живота.

 

Нашата мисия 

Грижа за малките с любов и надежда, подкрепа за големите с приемане и разбиране, за да има отново радост у дома! Създаваме условия, близки до семейните и обгръщаме с обич и индивидуална грижа бебета и малки деца в прехода от криза в семейството към изграждането на сигурна

   

и устойчива семейна среда. Посрещаме физическите и емоционалните нужди на всяко дете, за да расте като здрава и пълноценна личност. Консултираме родителите с търпение и разбиране. Партнираме на институциите, водени изцяло от  най-добрия интерес на детето.

Повече за нас
      Дарение
чрез SMS

Изпрати сега SMS на 17 777 с текст DMS MALKITE на цена от 1 лв., за да могат повече деца да имат добър старт в живота.
Подкрепете ни

Може да направите дарение по банков път, чрез EasyPay или PayPal. За повече информация посетете нашия официален уебсайт www.hope.bg
Благодарим за подкрепата!
     

 


Фондация 'Надежда за малките". Всички права запазени 2018

Нашият имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.