Обяви

ПРИЗИВ

Уважаеми съграждани,

Общинското ръководство има удоволствието да Ви информира, че Общински съвет – Сунгурларе на 43-тото си редовно заседание е приел решение за обособяване на  „Експозиция на спортните постижения  и спорта в Община Сунгурларе”.

В тази връзка и за изпълнение на решението, призоваваме спортните клубове и организации, ветерани, настоящи  и бъдещи спортни надежди, които са били и са част от  спортния живот на града  и населените места при желание да предоставят, или да дарят своя архив, купи, медали, грамоти, снимки, документи, спортни пособия, публикации и други.

Целта  на Експозицията е да се популяризират успехите на спорта в общината, като се направи една историческа равносметка. Това ще е своеобразно огледало на сунгурларската сила и спортен дух, които за пореден път ще ни дадат повод за гордост.

Бъдете съпричастни на тази благородна идея и оставете следа от Вашата спортна слава в историята на спорта в Община Сунгурларе!

За повече информация гражданите могат да се обаждат на тел. 0878627114 или да донесат своите експонати в Община Сунгурларе, главен експерт „Спорт” – Шабан Мустафа.

Нека богатата спортна история на нашите селища вдъхновява младите, които да градят достойното бъдеще на Община Сунгурларе.

 

С уважение,

 

ИНЖ. ВАСИЛ ПАНДЕЛИЕВ

Кмет на Община Сунгурларе