Общински съвет - Сунгурларе проведе последното си заседание за 2021 година

  Общинският съвет отпусна еднократна финансова помощ на лице с онкологично заболяване в размер на 1000 лв и еднократна финансова помощ на Вълчо Вълчев от село Завет в размер на 1000 лв. Община Сунгурларе осигури безвъзмездно транспорт за превоз на дървен материал - дарен от хора с добри сърца за пострадалия Вълчо от село Завет. Предоставен беше общинския трактор и служители, които помогнаха за извозване на изгорелите части от къщата и за всичките нужди на засегнатите при пожара.

  На 27-то заседание на Общински съвет бяха разгледани точки за приемане на правилник за реда и начина за предоставяне на еднократни финансови помощи в полза на жителите на Община Сунгурларе, продажба на земеделска земя, общински имоти и актуализация на бюджет 2021 година.

  Общинските съветници утвърдиха представител в общото събрание на НСОРБ да бъде Ружди Хаджен, в РАО „Тракия” - Моника Симеонова-Петкова и в Областния съвет за развитие на област Бургас - Ружди Хаджен. Общинския парламент създаде времена комисия за изготвяне на проект на нов Правилник за дейността на Общински съвет.