Уважаеми жители на Община Сунгурларе,

  Отново сме в дните отредени за равносметка и пожелания, преценка на постигнатото и мечти за бъдещето. По повод светлия християнски празник Рождество Христово и настъпващата Нова година приемете моите и тези на ръководството на Общината благопожелания за здраве и благополучие в живота.

  В навечерието на Святата Рождественска нощ да си пожелаем доброто в нас да се роди по-силно от всякога, християнските ценности – вяра, надежда и любов да изпълнят сърцата ни и да ни водят във всяко решение и действие, което избираме да извършим!

  Нека Коледната звезда да огрява верния път във всяко Ваше начинание, щом в него гори искрата на добротата и разбирателството, на толерантността!

  Да посрещнем Новата 2021 година с увереност, че всички заедно ще положим усилия, за да сбъдваме мечтите си, за да се справяме с предизвикателствата и да успяваме.

  Нека Новата година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности.

  Нека тя да е мирна, плодородна, благодатна и честита! Да донесе здраве, добро и спокойствие във всеки дом! Да крепне вярата и любовта във всеки от нас!

  За много години и весели празници!

  С уважение,
  д-р Георги Кенов
  кмет на Община Сунгурларе